Agile i praktiken

Kaizen är en opartisk plats med syftet att dela objektiv kunskap som ständigt förbättras tack vare besökarens delaktighet. Det är en samlad kunskap över omfattande ämnen som Agile, Lean, Scrum och olika utvecklingsmetoder. Förutom grundläggande kunskap om vad och varför så finns det även tips och råd kring hur ni kan införa agil metodik i er verksamhet framgångsrikt samt hur ni kan förbättra era befintliga agila projekt.

Materialet är skrivet av mig, Jesper Forslund, och är baserat på mina samlade erfarenheter kring Agile. Jag har lång erfarenhet som agile coach. Jag erbjuder coachning inom införande av agil metodik i verksamheten samt utformning och utvärdering av agila projekt. Jag är en rutinerad föreläsare och utbildar inom Agile, Kanban samt specifika arbetsmetoder.

Hitta rätt

 • Introduktion
  Introduktionen ger dig grundläggande förståelse för Agile och Lean samt metodiker som Scrum, Kanban, XP med flera.
 • Go Agile
  Go Agile innehåller artiklar med tips och råd kring hur ni kan införa Agile i er verksamhet framgångsrikt - samt hur ni kan förbättra era pågående agila projekt.
 • Metoder
  Inom Agile finns det en stor mängd metoder som beskriver hur ett projekt kan arbeta. Dessa metoderna är byggstenarna för agila projekt.
 • Föreläsningar
  Föreläsningar är ett komplement till artiklarna med syftet att inspirera, engagera och motivera.
 • Referenser
  Referenser är till för att visa hur Agile fungerar i verkligheten utifrån olika typer av företag och projekttyper.
Uppdaterades: 2012-04-29 07:13:23