Om kaizen

Kaizen är en webbplats skapad av Jesper Forslund med syftet att sprida kunskap och förståelse inom Agile.

Jag är övertygad om att fler och fler verksamheter och IT-avdelningar måste bedriva sina projekt med ett agilt angreppssätt i en allt större utsträckning. Trender som en global konkurrens, ekonomisk osäkerhet och att det blir allt svårare att skapa långsiktiga prognoser medför att vi ställer högre krav på flexibilitet samtidigt som vi vill arbeta effektivare, mer för mindre helt enkelt. För att uppnå det krävs ett agilt angreppssätt, och det inte bara för IT-projekt utan för hela verksamheter.

Anonym feedback

Jag gillar öppenhet och transparens. Trots det så är feedback, frågor och kommentarer, på alla artiklar inte synliga för alla. Främsta anledningen är att artiklarna här på Kaizen förändras hela tiden vilket gör att många kommentarer kommer att bli irrelevanta. Sen tenderar en del personer som kommentarer att fokusera på att synas i kommentarsfältet mer än faktiskt bidra till innehållet. Jag tar tacksam emot all feedback om det är någon som vill bidra till innehållet är jag mer än intresserad av att låta andra bidra, men då inte genom kommentarer utan med hela artiklar.

Sekretess

Om ni vill skicka in en fråga via kontaktformuläret kommer jag att behandla den informationen med respekt. Det innebär att jag inte delar med mig av den informationen till någon annan eller på annat sätt avslöjar känslig information. Om ni är i behov av ett formellt avtal får ni höra av er till mig så löser vi det.

Opartisk plats

Jag är inte fanatisk kring en specifik metodik. Det finns inga silverkulor. Jag tror inte på att ett verktyg kan vara det bästa stödet för agila projekt. Jag är övertygad om att vi behöver ha kunskapen och insikten att välja olika angreppsätt och metoder beroende på den aktuella situationen. Genom att utvärdera och agera kan vi förbättra. Mitt mål är att hjälpa er hitta den bästa vägen fram i er verklighet. I min värld gör det mig opartisk.

Rättigheter

Du får gärna kopiera eller bygga vidare på materialet, även för kommersiellt syfte, så länge en hänvisning finns kvar till mig, Jesper Forslund, eller specifika artiklar.

Om ni är i behov av andra rättigheter är ni välkomna att kontakta mig direkt.


Creative Commons-licens
Kaizen - Jesper Forslund om Agile by Jesper Forslund is licensed under a Creative Commons Erkännande 3.0 Unported License.

Referenser

Alla artiklar är skrivna av mig och representerar delar av min samlande kunskap och erfarenhet.

Erfarenheterna kommer från över 5 års arbete i agila projekt, föreläsningar, utbildningar och genom min roll som Agile coach.

Innehållet i artiklarna går tyvärr inte att koppla till specifika källor. Däremot så finns det många bra kunskapskällor som jag har använt mig av under åren.

Uppdaterades: 2012-03-26 19:00:19

Fler artiklar

  • Om Kaizen

Relaterade artiklar