Föreläsningar efter ert behov

Möjligheten att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper är en förmån. Att föreläsa är för mig det optimala sättet att inspirera, utbilda och underhålla andra. Jag har varit moderator, utbildare och föreläst om allt från entreprenörskap till utvecklingsmetodik.

Jag har erfarenhet av både stora och små tillställningar med olika målgrupper. Utvecklarkonferensen DevCon10 i Karlskrona riktade sig till utvecklare, medan andra föreläsningar riktar sig enbart till verksamheten och beställare. Internt för Logica har jag utbildat inom Agile både i Sverige och internationellt. För dataföreningen har jag föreläst om både tester i agila projekt och om sociala medier på företag.

Intresserad av en föreläsning eller utbildning?

Beroende på målgrupp och syfte anpassar jag alla föreläsningar för bästa resultat – ingen föreläsning är den andra lik. Utifråna era behov och frågeställningar kan jag utforma anpassade utbildningar eller föreläsningar.

Skicka en förfrågan.

Rekommenderade föreälsningar

Ett urval av tidigare genomförda föreläsningar som rekommenderas av deltagarna:

  • Introduktion till Agile och Scrum
  • Tester i agila projekt
  • Lean och Kanban - mer för mindre
  • Scrum Master utbildning
  • Införa agile i verksamheten
  • Continuous Integration

Referenser

Referenser lämnas på begäran. Efter varje aktivitet sker en utvärdering med deltagarna, där följande två exempel är hämtade.

"Lyhörd, gav alla uppmärksamhet, engagerade alla, gav bra tipps för fortsatt arbete med Agila projekt. Mycket bra!!!"

"Tycker att det var både intressant o lärorikt. Jesper var mycket kunnig o svarade bra på alla frågor. Höll ett lagom tempo o var mycket lyhörd på oss som deltog. Bra på att få igång en dialog. Bäst av allt var att jag verkligen blev nyfiken på att veta mer om Scrum o testa det i kommande projekt. Guldstjärna!"

Om Jesper Forslund

Besök www.jesperforslund.se för mer information om mig och för att komma i kontakt med mig.

Uppdaterades: 2011-11-29 16:07:06